tisdag 15 februari 2011

Igår. Oj så fin dag jag hade. Såg filmen Love and other drugs, läste elsas värld och bara tänkte igenom allting som är i mitt liv. Alla fina människor som jag har, som delar min vardag och mina tankar. Tack för att ni finns.

Idag. Även en fin dag. Jag gillar fina dagar och har nästintill bara fina dagar. Jag har lunchat med R. Umgåtts med Carina, tittat på sofias änglar. Fick ont i hjärtat och fick tröstande kramar. Fick min första elräkning på 0kr (lycka!!) Nu lyssnar jag på mysmaggio och ska strax lägga mig.

Jag mår så bra i min själ så jag vill kräkas för jag känner mig så töntig. Jag skriver om fina dagar, bästa människor och mysiga stunder. Jag är en sån där jag själv inte vill läsa om. Självklart väljer jag nästan bara ut det bästa att berätta om. Men nästan aldrig på någon dag händer något jag vill må dåligt över. Jag har slutat att må dåligt. Jag har slutat tänka tänk om. Jag mår bra i mig själv. Med mina vänner. I min lägenhet. I min vardag. Jag har vardagslyx varenda dag. Och efter dom senaste åren då är jag fan värd det här.

2 kommentarer:

julia sa...

AMEN sister! <3 och tack för fina smset idag!

Maja sa...

Bra skrivet Johanna. Man ska inte analysera och tänka så mycket. Bättre att uppskatta det man har och försöka se ljuspunkterna med livet så ofta man bara kan:)