tisdag 7 december 2010

Dag 07 – Min bästa vän

Kör gårdagens idag. Jag har mina fina, Charlotta Linda Fanny Steffy Julia.
Den här trodde jag skulle vara enkel, men jag sitter och ser bara en tom sida. Jag vet inte vad jag ska skriva. Hur jag ska förklara något. Jag är så glad att jag har dom här i min närhet. Alla är så olika men så lika. Alla är dom bästa jag någonsin kan önska mig. Vissa har jag känt så länge och vissa inte alls lika länge. Men alla har en speciell plats i mitt hjärta, alla är oersättliga och jag känner mig lika hel med varenda en utav er. Även fast jag har mer kontakt med vissa och lite mindre med några så blir jag alltid lika glad av er. När jag träffar er känns det inte som det gått en dag ifrån varandra.Ni vet det mesta om mig, om inte allting. Linda känner mig så pass bra så jag ibland blir lite rädd. Hon hör direkt när något är fel. Jag behöver egentligen inte säga något, hon vet de som om hon vore vid min sida hela tiden och va med om exakt samma sak som jag.

Självklart finns det en till jag skulle vilja kalla för min bästa vän. Men när man gör slut så man tydligen avsluta allting. Det svider mer i hjärtat att förlora dig som min vän än min pojkvän. Jag önskar jag fick lyfta luren varje gång jag hade något att säga eller bara kasta galla över något. Du vet verkligen varenda liten hemlighet som göms i min kropp. Varenda liten grej jag kan. Varenda litet fel jag har. Varenda tanke jag har.

Det har va verkligen jätte svårt. Jag kan inte med något ord skriva vad ni betyder för mig. Ni är verkligen bäst och jag säger det inte varje dag eller ens varje vecka. Jag är glad att jag har just er. Jag älskar er med hela mitt hjärta. Tack för att ni finns för mig!